Si te regjistrohesh ne platformen POS

Nje udhezues hap pas hapi se si te regjistrohesh dhe te krijosh nje llogari ne platformen tone.

Info POS

Last Update 2 muaj më parë

Per t'u regjistruar ne platformen POS, ndiq hapat e meposhem:

1. Perdor link-un app.pos.al ose ne pos.al

2. Shtyp hyr me llogarine tende Google (nese ke nje te tille), me email-i ose username-i.

*Nese  nuk keni nje llogari, ju mund te krijoni nje llogari te re.

Regjistrohu me Google

Regjistrimi me Google te lejon te identifikohesh ne platformen POS direkt me llogarine tende te Google-it ose te krijosh nje te tille.

Regjistrohu me email 

Regjistrimi me email mundeson krijimin e llogarise tende ne platformen POS duke perdorur adresa te tjera email-i si yahoo, outlook etj. 

Ne dritaren qe shfaqet, shkruaj email-in qe deshiron te perdoresh dhe fjalekalimin tend.


Shtyp 'Dergo' per te perfunduar regjistrimin.

 Pas regjistrimit, do te ridrejtohesh ne panelin kryesor.

Was this article helpful?

2 out of 2 liked this article

Still need help? Message Us