Miresevjen ne bazen e njohurive per platformen tone POS!

Meso me shume rreth platformes sone dhe se si ajo mund te ndihmoje biznesin tend.

Info POS

Last Update 2 muaj më parë

POS eshte nje platforme qe iu ndihmon ne menaxhimin dhe fiskalizimin e shitjeve.

Ketu do te gjeni ndihme se si te perdorni platformen tone.

Ndihma online:

  • foto

  • video

  • live chat.


Was this article helpful?

1 out of 1 liked this article

Still need help? Message Us